pikkpoiss
Hakklihatoidud Kõik retseptid Saksamaa veiseliha

Heidelberg pikkpoiss

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse

Saksapärane pikkpoisi retsept.

Koostis:

  • 680g lahjat veisehakkliha
  • 1 tass õlut või puljongit
  • 1/4 tassi sibulaid; hakitud
  • 1 teelusikas köömneid
  • 1/4 teelusiakt pipart
  • 3 viilu rukkileiba (pudiks tehtud)
  • 1 suur muna
  • 1 teelusikas soola
  • ½ teelusikat selleri seemneid

Valmistamine:

Kuumuta ahi 175C kraadini. Sega kõik koostisosad kokku. Pane segu pikkpoisi vormi 23x13x7 cm. Küpseta ilma kaaneta 1-1,15 tundi. Vala ära üleliigne rasv ja lase seista 5-10 minutit enne viilutamist. Serveeri kandikul.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga