kanaliha Kõik retseptid Pitsa pitsakaste pitsakaste

Valge pitsakaste

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse

Koostis

  • 1/3 tassi jahu
  • 3/4 teelusikat soola
  • 1/8 teelusikat pipart
  • 1/8 teelusikat paprikapulbrit
  • 1/8 teelusikat sibulapulbrit
  • 2 tassi piima
  • 1 supilusikas võid

Valmistamine:

Pane 5 esimest koostisosa potti. Järkjärgult vala peale piima samal ajal segades niikaua kui klombid on lahustunud. Kuumuta ja sega kuni keemiseni ning on paksenenud. Sega sisse või niikaua kui on sulanud. Kanna kaste pitsapõhjale ning peal pane omal valikul pitsakate. Sobib hästi grillkana ribadega kattena.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga