Kõik retseptid tartar

Tartar kastme retsept

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse

Tavaline tartar kastme retsept.

Koostis:tartar kaste

  • 225 ml majoneesi
  • 1 supilusikas hakitud marineeritud kurki
  • 1 supilusikas hakitud kapparit
  • 1 supilusikas sidrunimahla
  • 1 supilusikas värskelt hakitud murulauku
  • 1 supilusikas värskelt hakitud peterselli
  • sool ja pipar

Valmistamine:

  1. Vaata, et kõik hakkimist vajavad koostisosad oleks korralikult peeneks hakitud.
  2. Pane kõik koostisosad kaussi ja sega läbi.
  3. Maitse segu ning lisa soola ja pipart või muid maitseaineid kui vaja.
  4. Kata kauss kaane või kilega ning pane külmikusse vähemalt 30 minutiks enne kui serveerid koos kala või muude mereandidega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga