Must uba ja lõhe suupiste – Black Bean & Salmon Appertizer
Koostis:
- 8 maisitortillat
- 450 g musta uba loputatud ja kuivatatud
- 200 g lõhe, luudeta ja paberiga kuivatatud
- 2 supilusikat värvohaka e. saffloorõli
- 1/4 tassi värsket laimimahla
- 1/4 tassi värsket peterselli, hakitud
- 1/2 teelusikat sibulapulbrit
- 1/2 teelusikat sellerisoola
- 3/4 teelusikat köömneid
- 3/4 teelusikat küüslauku, hakitud
- 1/2 teelusikat riivitud laimikoort
- 1/4 teelusikat punase pipra helbeid, kuivatatud
- 1/4 teelusikat tšillipipart
Valmistamine:
Eelkuumuta ahi 195°C-ni. Lõika tortillad kolmnurkseteks tükkideks ja rösti ahjus umbes 5 minutit kuni on krõbedad. Haki kahvliga lõhe tükkideks ja sega kokku ubadega. Sega sisse ülejäänud koostisosad ja hoia mõnda aega jahedas, et maitsed seguneks. Serveeri tortilla lehtedega.