Keeda sushi riis vastavalt pakendil olevale õpetusele.
Sega kokku äädikas ja suhkur ning sega nii kaua kui suhkur on lahustunud. Kui riis on valmis keenud ja on veel soe sega riisiga piisavalt äädika ja suhkrusegu, et katta riisiterad aga ära lase riisil muutuda vesiseks. Pane riis kandikule ja aja laiali, et jahtuks kiiremini.
Võta 1 nori leht ja pane rullimismatile nii, et pikem külg oleks sinu kehaga ühel joonel ja krobelisem külg oleks ülespoole. Niisutatud kätega kata kolm neljandikku nori lehest õhukese riisikihiga jättes nori lehe ühe otsa katmata.
Tõmba sõrmega pikk riba wasabi pastat riisi peale nori lehe lähimasse serva. Seejärel pane kurgilõik ja suitsulõhet peale.
Kasuta rullimismatti alustades nori rullimist tekitades kätega õrnalt survet, et sisu tihkem jääks. Kui olete enamus lehest kokku rullinud tehke sõrmed märjaks ja niisutake katmata nori lehe osa. Rulli lõpuni ja niisutatud osa kleepub lõpus rulliga kokku. Korda sama toimingut teise lehega. Seejärel kasutades teravat nuga lõika rullid kaheksaks võrdseks tükiks.
Sega kokku ülejäänud wasabi pasta marineeritud ingveri ja soja kastmega ning serveeri koos rullidega.