Kuumuta suurel pannil õli üle keskmise kuumuse. Lisa sibul ja kolm hakitud küüslauguküünt. Küpseta pannil ja sega 2-3 minutit või kuni sibul on pehme.
Lisa punane pipar, vein, tomatipasta ja tüümian pannile ning sega kuni pasta on segunenud. Sega väiksemas kausis kokku puljong ja maisitärklis kuni on ühtlaselt segunenud. Vala see pannile samal ajal segades ja lase keema. Vähenda kuumus alla keskmise ning kuumuta aegajalt segades 10 kuni 12 minutit või kuni segu on kergelt paksenenud. Hoia soojana.
Vahepeal lõika veiseliha 3x3x2,5 cm tükkideks. Sega suures kausis kokku pipar, sool, paprikapulber ja 2 hakitud küüslauguküünt. Lisa veiseliha ja raputa, et liha kattuks maitseainetega. Torka lihatükid metllvarraste otsa jättes tükkide vahele väikesed vahed.
Pane šašlõkkivardad grillile kus on keskmise kuumusega söed. Grilli suletud kaanega umbes 7-9 minutit (pooltoores kuni poolvalmis) vahepeal ühe korra keerates. Serveeri koos dipikastmega.