India karri Kõik retseptid seened Seenetoidud Vürtsikad toidud

Seene karri

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse

Terved väikesed seened on parem valik kui viilutatud seened.

Koostis:

  • 230 g seeni
  • 1 väike sibul, hakitud
  • 1 tomat, tükeldatud
  • 1 teelusikas ingveri pastat (või pulbrit)
  • 1 teelusikas küüslaugu pastat (või pulbrit)
  • 1/4 teelusikat vürtsköömne pulbrit
  • 1/4 teelusikat korianderi pulbrit
  • 1/4 teelusikat kurkumi pulbrit
  • 1 teelusikas tšillipulbrit
  • 1 suur kartul, keedetud, kooritud ja kuubikuteks lõigatud
  • 1 teelusikas või maitse järgi soola
  • 1 supilusikas toiduõli

Valmistamine:

Pane õli väiksele mittekleepuvale pannile ja lase kuumaks ning prae sibulad, tomat, ingveri- ja küüslaugupasta, vürtsköömne-, koriandri-, kurkumi- ja tšillipulbriga 5 minutit. Lisa seened ja kartulid, maitsesta soolaga ning prae veel 5 minutit kuni valmimiseni. Vajadusel võib lisada kuuma vett.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga