sealiha rohelise tšilliga
Kõik retseptid sealiha tšillipipar

Navaho sealiha rohelise tšilliga

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse

Navaho sealiha rohelise tšilliga retsept on pärit Ameerika indiaanlastelt keda kutsutakse Navahodeks.

Koostis:

  • 1,5 kg sea abaluu- või seljatükk, kuubikuteks lõigatud
  • 2 tassi hautatud tomateid
  • 1 tass tomatipastat
  • 3 tassi vett
  • 2,5 teelusikat soola
  • 500 g rohelist tšillipipart (pikad peenikesed)
  • 1/2 teelusikat oreganot
  • 3 supilusikat searasva
  • 1/3 tassi jahu
  • 3 sibulat, hakitult
  • 6 küünt hakitud küüslauku

 Valmistamine:

Pange searasv suurel pannil sulama. Pange jahu läbipaistvasse kilekotti ja lisage ka pool sealihast ning raputage korralikult, et liha oleks üleni jahuga kaetud. Sama toiming teise osaga. Seejärel pruunistage liha pannil.  Võtke liha pannilt ja asetage lahtisel tulel küpsetamiseks mõeldud paksu põhjaga paja sisse. Praadige pannil sibulad ja küüslauk kuni on muutunud klaasjaks ning lisage patta. Segage sisse ülejäänud koostisosad ja laske keema. Keetke madala kuumusega umbes 45 minutit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga