minipitsad
Hakklihatoidud Kõik retseptid Pitsa pitsad pitsakaste Suupisted

Minipitsad

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse

Minipitsa retsept

Koostis:

  • 340 g veisehakkliha
  • 1/4 tassi peeneks hakitud sibulat
  • 170 g tomatipastat
  • 3 supilusikat valmis lihakastet
  • 1 teelusikas itaalia maitseainet
  • 6 inglise muffinit, pooleks lõigatud ja röstitud
  • 2 tassi viilutatud mozarella juustu
  • riivitud parmesani juustu
  • 1/4 tassi hakitud rohelist sibulat

Valmistamine:

  1. Keskmisel pannil prae ja tükelda hakkliha kuni pole enam roosakas. Nõruta õli pannilt. Lisa sibulad pannile ja prae kuni on pehmed. Sega juurde tomatipasta, lihakaste ja itaalia maitseaine. Kuumuta segu 15 minutit.
  2. Määri muffini pooltele hakklihakastmesegu. Peale pane juust ja roheline sibul. Pane küpsetusplaadile ja küpseta 2-4 minutit või kuni juust on sulanud.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga