dattel India Kõik retseptid Magustoidud siirup

Datlisiirup

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse

Datlisiirup on suurepäraseks lisandiks paljudele magustoitudele.

  • Kogus: 1 klaas

Koostis:

Datli siirupi tegemiseks on tarvis vaid parimaid datleid ja blenderit . Hästi sobivad pehmed või poolpehmed datlid. Kui kasutate kuivemaid datleid siis peaks neid enne umbes 30 min. või rohkem vees leotama, et nad muutuksid pehmeks.

  • 1/2 klaasi datleid kivideta
  • 1/2 – 1 klaasi filtreeritud vett vastavalt soovile

Valmistamine:

Lisage kivideta datlid ja vesi blenderisse, mikserdage väikse võimsusega. Lisage vett vastavalt soovile.

Variandid:

Erinevate maitsete saamiseks proovige järgevaid:

  • Kasutage apelsini (kooritud ja seemneteta) vee asemel. Vett lisage ainult siis kui vaja.
  • Lisage üks supilusikas kakao- või jaanikauna pulbrit, vaniljekauna seemneid või 1 supilusikas vanilje ekstrakti.
  • Lisage  lavendli või piparmündi ekstrakti maitse järgi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga