Amišid Hakklihatoidud Kõik retseptid

Amiši pikkpoiss

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse

Amiši Pikkpoiss ehk hakklihapäts

Koostis:

  • 1 muna
  • ½ tassi magustamata kondents piima
  • ½ supilusikat salvei puru
  • 1 supilusikas soola
  • ½ supilusikat musta pipart
  • 450-500 g veisehakkliha
  • 1 tassi kreekeripuru (küpsise)
  • 3/4 tassi riivitud Šveitsi juustu
  • 1/4 tassi peeneks hakitud sibulat
  • 2-3 peekoniriba, lõigata 2,5 cm tükkideks

Valmistamne:

Kuumuta ahi 175C kraadini. Klopi muna suuremasse kaussi. Lisa kondents piim, salvei, sool ja pipar ning sega läbi. Lisa hakkliha, kreekeripuru, ½ tassi juustust ja sibulad. Sega korralikult läbi. Vormi pikkpoiss ja pane küpsetusvormi. Laota peekonilõigud pikkpoisi peale. Küpseta 40 minutit. Raputa ülejäänud riivjuust pikkpoisi peale ja küpseta veel 10 minutit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga