Grillimine jalapeno kanaliha Kõik retseptid Pidulikud road Vürtsikad toidud

Jalapenoga täidetud kanakoivad

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse

Koostis:

  • 2 jalapenot, igaüks pikkupidi 4ks viilutatud
  • 4 küüslauguküünt, pooleks lõigatud
  • 1 tass grillkastet
  • 2 supilusikat vürtsikat kastet
  • 8 kanakoiba

Valmistamine:

  • Kergita ettevaatlikult kanakoibadelt nahka ja pane 1 jalapeno ja 2 küüslaugu tükk vahele. Sega grillkaste ja vürtsikas kaste segamini. Pintselda igat kanakoiba ohtralt kastmega.
  • Kuumuta grill keskmise kuumuseni. Pane koivad grillile 30ks minutiks poole peal külge keerates ja kastmega pintseldades. Võta koivad grillilt ja pintselda veel kastet peale ja grilli veel 20 minutit poole peal keerates. Kui valmis siis võib katta koivad järelejäänud kastmega kui on soovi.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga