taco salat
Hakklihatoidud Kastmed Kõik retseptid krõpsud Salatid Tortillad Vürtsikad toidud

Taco salat

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse

Taco salati retsept

Koostis:

  • 450 g väherasvast veisehakkliha
  • 1 supilusikat tšillipulbrit
  • 1 kapsapea, hakitud
  • 1 kimp rooma salatit, hakitud
  • 3 suurt tomatit, kuubikuteks lõigatud
  • 1 roheline paprika, kuubikuteks lõigatud
  • 1 punane paprika, kuubikuteks lõigatud
  • 1 kimp rohelist sibulat, hakitud
  • 3-4 jalapenot, peeneks hakitud
  • 1 purk (ca 400-450 ml) konserveeritud ube, kuivaks nõrutatud
  • 1 purk (ca 400-450 ml) konserveeritud kikkerherneid, kuivaks nõrutatud
  • 350 g riivjuustu, kaheks osaks jaotatud
  • 2 (ca 410 g) pakki maisitortilla krõpse, purustatud
  • 2 tassi valget salatikastet (Miracle Whip)
  • 1 tass ketšupit
  • 1 (35-40 g) pakk taco maitseainet

Valmistamine:

  1. Pruunista hakkliha, nõruta ning maitsesta tšillipulbriga ja tõsta kõrvale jahtuma.
  2. Valmista ette kaste vispeldades kausis kokku valge salatikastme, ketsupi ja taco maitseaine.
  3. Suuremas kausis sega kokku kapsas, rooma salat, tomatid, roheline ja punane paprika, roheline sibul, jalapeno, oad, kikkerherned, pool riivjuustust, pool purustatud krõpsudest, kaste ning jahutatud hakkliha. Sega korralikult läbi, kata kinni ja pane külmikusse.
  4. Just enne serveerimist pane salati peale teine pool riivjuustu ja purustatud krõpsud. Serveeri koos tervete krõpsudega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga