Terved väikesed seened on parem valik kui viilutatud seened.
Koostis:
- 230 g seeni
- 1 väike sibul, hakitud
- 1 tomat, tükeldatud
- 1 teelusikas ingveri pastat (või pulbrit)
- 1 teelusikas küüslaugu pastat (või pulbrit)
- 1/4 teelusikat vürtsköömne pulbrit
- 1/4 teelusikat korianderi pulbrit
- 1/4 teelusikat kurkumi pulbrit
- 1 teelusikas tšillipulbrit
- 1 suur kartul, keedetud, kooritud ja kuubikuteks lõigatud
- 1 teelusikas või maitse järgi soola
- 1 supilusikas toiduõli
Valmistamine:
Pane õli väiksele mittekleepuvale pannile ja lase kuumaks ning prae sibulad, tomat, ingveri- ja küüslaugupasta, vürtsköömne-, koriandri-, kurkumi- ja tšillipulbriga 5 minutit. Lisa seened ja kartulid, maitsesta soolaga ning prae veel 5 minutit kuni valmimiseni. Vajadusel võib lisada kuuma vett.