Lisa mikseri kaussi jahu, pärm, sool ja suhkur. Samal ajal kui mikser töötab lisa järkjärgult vett ja sõtku aeglasel kiirusel kuni tainas on segunenud ja elastne ehk umbes 10 minutit. Lülita mikser välja. Vala õli kaussi ja lase aeglaselt veel 15 sekundit sõtkuda, et kauss ja tainas oleks õliga kaetud. Kata kauss toidukilega ja lase seista soojas kohas umbes 2 tundi, et kerkiks umbes kaks korda suuremaks.
Kuumuta ahi 260C kraadini. Kui kasutad pitsakivi siis pane kivi ahjurestile alumisele kõrgusele ja kuumuta ahju 1 tund. Vajuta tainas alla ja lõika kaheks. Pane pool tainast jahuga kaetud tööpinnale. Vormi käsitsi taignast pall ja seejärel venita välja. Jahuga kaetud taignarulliga rulli tainas väga õhukeseks ja ümmarguseks pitsapõhjaks. Vältimaks taigna kleepumist puista sellele ja ka vajadusel taignarullile jahu ja keera tainas teist pidi. Puista pitsalabidale maisijahu ja pane pitsapõhi labidale. Lisa taignale pitsakate vastavalt soovile. Libista pitsa pitsakivile või küpsetusplaadile. Küpseta 10-12 minutit või kuni muutub kuldpruuniks. Tee sama ka ülejäänud taignaga või paki toidukilesse ja säilita külmikus.