Hautis Hautised Kõik retseptid Mehhiko Tequila veiseliha

Veiseliha ja tequila hautis

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse

Veiseliha ja tequila hautis ( Beef And Tequila Stew )on pärit Mehhikost.

Koostis:

  • 1 kg kondita veiseliha (tagaosa kintsutükk või kaelaosast)
  • 1/4 tassi jahu
  • 1/4 tassi toiduõli
  • 1/2 tassi hakitud sibulat (1 keskmine sibul)
  • 2 peekonilõiku
  • 1/4 tassi hakitud porgandit
  • 1/4 tassi hakitud sellerit
  • 1/4 tassi tequilat
  • 3/4 tassi tomatimahla
  • 2 supilusikat värskeid korianderi lehti (tükeldatud)
  • 1,5 supilusikat soola
  • 400 g kikerherneid
  • 4 tassi hakitud tomateid (4 keskmist)
  • 2 küüslauguküünt, peeneks hakitud

Valmistamine:

Lõika liha umbes 2,5 cm kuubikuteks ja kata jahuga. Lase õli kuumaks umbes 25 cm läbimõõduga pannil. Küpseta liha pannil vahepeal keerates kuni on mõlemalt poolt pruun. Võta liha pannilt ja nõruta õli maha. Prae samal pannil sibul ja peekonilõigud kuni peekon on krõbe. Lisa pannile veiselihalõigud ja ülejäänud koostisosad, sega ja lase keema ning seejärel keera kuumust vähemaks. Kata  pann kaanega ja hauta umbes 1 tund või kuni liha on pehme.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga