Salsa picante retsept.
- Kogus: 2 tassi
Koostis:
- 4 väikest tomatit, kooritud (450g)
- 1 sibul, jämedalt hakitud
- 1 küüslauguküüs
- 4 jalapeno tšillit, kooritud ja seemnetest puhastatud
- 2 supilusikat toiduõli
- ½ teelusikat soola
Valmistamine:
- Lõika tomatid pooleks ja lõika ära kõva südamik.
- Pane blenderisse või köögikombaini koos sibula ja küüslauguga. Mikserda niikaua kui tomatid on hakitud kuid mitte päris püree.
- Lisa jalapeno. Mikserda mõni sekund või kuni on hakitud.
- Lase keskmises potis õli kuumaks.
- Lisa potti mikserdatud segu ja sool.
- Lase keema ja vähenda kuumus madalaks ning kuumuta ilma kaaneta 10 minutit.
- NB: kui soovite mahedamat salsat siis võite vähendada jalapeno kogust.