jalapeno Kõik retseptid salsa Vürtsikad toidud

Salsa picante

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse
Salsa picante retsept.
  • Kogus: 2 tassi

Koostis:

  • 4 väikest tomatit, kooritud (450g)
  • 1 sibul, jämedalt hakitud
  • 1 küüslauguküüs
  • 4 jalapeno tšillit, kooritud ja seemnetest puhastatud
  • 2 supilusikat toiduõli
  • ½ teelusikat soola

Valmistamine:

  1. Lõika tomatid pooleks ja lõika ära kõva südamik.
  2. Pane blenderisse või köögikombaini koos sibula ja küüslauguga. Mikserda niikaua kui tomatid on hakitud kuid mitte päris püree.
  3. Lisa jalapeno. Mikserda mõni sekund või kuni on hakitud.
  4. Lase keskmises potis õli kuumaks.
  5. Lisa potti mikserdatud segu ja sool.
  6. Lase keema ja vähenda kuumus madalaks ning kuumuta ilma kaaneta 10 minutit.
  7. NB: kui soovite mahedamat salsat siis võite vähendada jalapeno kogust.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga