20 minuti roog Grillimine grillmarinaad Kariibi Kõik retseptid Marinaad šašlõkk sealiha

Kariibi sealiha šašlõkk

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse
  • 4 portsjonit
  • Valmistamine 10 minutit.
  • Küpsetamine 10 minutit.

Koostis:

  • 400-500 g sealiha, lõika 2-3 cm tükkideks
  • ½ tassi apelsini mahla
  • 1/4 tassi laimi mahla
  • 2 supilusikat pruuni suhkrut
  • ½ teelusikat tüümiani
  • 1/4 teelusikat jahvatatud muskaatpähklit
  • 1/4 teelusikat jahvatatud nelki
  • 1/8 teelusikat jahvatatud cayenne pipart

Valmistamine:

  1. Sega kõik koostisosad kokku ja pane suletavasse kilekotti ning aseta külmikusse 2-24 tunniks marineerima.
  2. Võta lihakuubikud marinaadist välja. Jaga lihatükid nelja grillvarda vahel (kui kasutate puidust vardaid siis leotageneid tunnike vees, et vältida ära põlemist). Grillige kuumadel sütel tihti külge keerates 10-12 minutit kuni liha muutub pruuniks. Serveeriga kuuma riisiga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga