jaan. 112013
 
 11. jaan. 2013  Postitas  Lisa kommentaar
Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse
VN:F [1.9.22_1171]
Hinnang: 0.0/7 (0 hinnet)

Kreeka kana artišokiga (Kottopoulo me Anginares)

  • 4 portsjonit

    Kana artišokiga

    Kana artišokiga

Koostis:

Valmistamine:

  1. Eemalda kanalihalt kondid ja nahk. Lase õli pannil kuumaks. Pane kanaliha keskmisel kuumusel olevale pannile ning kuumuta kuni mõlemalt poolt on pruunistunud, umbes 15 minutit ning nõruta välja õli. Piserda lihale soola ja pipart ning hakitud küüslauk. Lisa vesi ja puljong. Lase keema ning vähenda seejärel kuumus madalaks. Kata kaanega ning kuumuta 10 minutit. seejärel lisa artišoki südamed. Kata kaanaega ning kuumuta kuni kana on valmis ja artišokk on kuum, umbes 5 minutit. Tõsta kana ja artišokk soojale taldrikule ning hoia kuumas.
  2. Kastme valmistamiseks klopi kahvliga väikses kausis koos segamini sidrunimahl, maisitärklis ja muna kuni on ühtlaselt segunenud. Lisa piisavalt vett, et koos mahlaga saaks 1 tassi jagu. Klopi läbi munaseguga ja vala segu pannile. Lase keema ning keeda samal ajal segades keskmisel kuumusel 1 minut. Vala kaste kana ja artišoki peale. Puista soovi korral peale hakitud peterselli.

 Lisa kommentaar