Aasia India Kõik retseptid Magustoidud pähklid

Rasmalai ( India magustoit )

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse

Rasmalai on Indiast pärit magustoit.

Koostis:

Valmistamine:

  1. Lase piim keema koos suhkru, viilutatud nakar pähkli ja mandlitega suuremas paksu põhjaga potis.
  2. Sega piimapulber ja küpsetuspulber kokku ning sõelu see kergelt segatud mitte vahustatud munale ja sega ühtlaseks massiks.
  3. Tee taignast umbes 18 kuulikest ning lisa need aeglaselt keeva piima sisse.
  4. Kuulikesed küpsevad kaks korda suuremaks. Keeda neid kergel kuumusel umbes 20-25 minutit.
  5. Lisa õrnalt segades kardemoni pulber ja võta pott pliidilt.
  6. Serveerida võib kuumalt või ka jahutatult.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga