Kõik retseptid tomat tomatist

Kreemjas tomati-basiiliku supp parmesani juustukrõpsudega

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse
  • 4 portsjonit

Koostis:

Valmistamine:

  • Sega supipotis kokku tomatid, küüslaugupasta, basiilik ja piim ning pane üle keskmise kuumusega pliidile. Lase keema ning seejärel keera kohe kuumus madalaks ja kuumuta suppi 10 minutit. Keera kuumus välja ja lase supil jahtuda mõned minutid.
  • Kasuta blenderit või saumikserit, et püreestada supp, et muutuks ühtlaselt kreemjaks.
  • Kuumuta suppi keskmisel kuumusel, aegajalt segades kuni supp läheb kuumaks kuid mitte keema.
  • Maitsesta soolaga ja pipraga. Serveeri supp koos parmesani juustukrõpsudega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga