Kreeka veiseliha tsukiinil
Kõik retseptid Kreeka veiseliha

Kreeka veiseliha tsukiinil

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse

Kreekapärane veiseliha tsukiinil.

Võib serveerida ka spagettidel tsukiini asemel.

Koostis:

  • 700 g veisefileed
  • 1 suur sibul, hakitud
  • soola ja pipart maitse järgi
  • 1 teelusikas kaneeli
  • 700 ml tomatipastat
  • 10 – 12 keskmist tsukiinit

Valmistamine:

  1. Viiluta tsukiinid pikkupidi ja pruunista õlis ning nõruta kuivaks. Pane need suurele taldrikule.
  2. Pruunista sibulad kuni muutuvad klaasjaks. Lisa liha ja pruunista. Seejärel lisa tomatipasta ning vürtsid ning kuumuta kuni valmimiseni. Vajadusel lisa vett.
  3. Vala see tsukiinide peale ning serveeri. Puista peale ka veidi kaneeli ning riivi juustu peale.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga