juuni 232012
 
 23. juuni 2012  Postitas  Lisa kommentaar
Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse
Print Friendly, PDF & Email
VN:F [1.9.22_1171]
Hinnang: 7.0/7 (2 hinnet)

Parmesani juustukrõpsud (parmesan fricos).

  • 14-16 krõpsu
  • 1 tass parmesani juustu, riivitud

Pane suur pann keskmise kuumusega pliidile. Tõsta 1 kuhjaga supilusikas riivitud parmesani pannile ja aja kiirelt laiali moodustades ca 8-10 cm diameetriga ringikujulise krõpsu. (Need peaks tulema pitsilised nii et pann paistab augukestest läbi). Vaata et jätaks krõpsude vahele piisavalt ruumi, et saaks toidulabidaga ligi.

Küpseta 4-5 minutit või kuni alumine pool läheb kuldseks ja krõps on jäik kui servast kergitada. Kui juustu pealispind muutub sulanud olekust pealt näha kuivemaks on krõpsud valmis keeramiseks. Kasuta õhukest metalllabidat keeramiseks ning küpseta teist poolt umbes 2 minutit või kuni muutub kuldseks ja on üleni krõbe. Tõsta restile või taldrikule jahtuma.

Serveeri näiteks koos kreemja tomatisupiga

 Lisa kommentaar