Aasiapärane suvesalat spagettide ja tsukiiniga.
See on suurepärane salat suveajal kui valmivad värsked tsukiinid teie aias.
- 6-8 portsjonit
Koostis:
- 240 g pakk peenikesi spagette (keetmata ning murtud neljaks
- 3/4 tassi (180 ml) porgandeid, kooritud ning lõigatud 5 cm ribadeks
- 3/4 tassi (180 ml) tsukiinit, lõigatud 5 cm ribadeks
- 3/4 tassi (180 ml) punast pipart, hakitud
- 1/3 tassi (60 ml) rohelist sibulat, viilutatud
- 340 g valmis kalkunilihaviile, lõigatud 5 cm pikkusteks ribadeks
Garneering: hakitud maapähklid, hakitud korianderilehed
Ingverikaste:
- 1/4 tassi (60 ml) canola õli
- 3 teelusikat riisiäädikat
- 3 teelusikat sojakastet
- 2 teelusikat suhkrut
- 1/8 teelusikat värsket riivitud ingverit
- 1/8 teelusikat cayenne pipart
- 1 küüslauguküüs, peeneks hakitud
Sega kõik kastme koostisosad kokku.
Valmistamine:
Valmista spagettid vastavalt pakendil olevale õpetusele, nõruta vesi ning loputa külma veega. Sega kausis kokku kõik koostisosad välja arvatu garneering. Sega läbi ingverikastmega. Pane üheks tunniks külmikusse. Garneeri vastavalt soovile ning serveeri