Eokiroog veiseliha ja spargliga
Aasia Kõik retseptid seller spargel veiseliha wokiroad

Wokiroog veiseliha ja spargliga

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse

Wokiroog veiseliha ja spargliga retsept

  • 4 portsjonit

Koostis:

  • 115 g  veise tagaosa tükk, tükeldatud
  • 1 supilusikas sojakastet
  • 1 supilusikas veini
  • soola
  • 1 väike sibul, viilutatud
  • 225 g spargleid, diagonaalselt viilutatud
  • 1 selleri vars, diagonaalselt viilutatud
  • 3 supilusikat vett
  • 3 supilusikat õli

Valmistamine:

  1. Marineeri veiseliha sojakastme, soola ja veiniga. Lase veidi seista.
  2. Lase õli wokpannil kuumaks kuni suitsemishetkeni. Prae segades veiseliha ja sibulaid umbes 3 minutit ja pane taldrikule. Lisa pannile spargel koos 3 supilusika veega. Sega läbi ja kata wokkpann kaanega. Kuumuta 3 minutit vahepeal korra või kaks spargleid segades. Lisa seller ja kuumuta veel 2 minutit kaane all. Võta vahepeal korraks kaas ja sega. Pane veiseliha tagasi wokpannile. Sega kõik korralikult segamini ning serveeri.

NB: Retseptile võib lisada ka maisitärklise kastme soovi korral.
Veiseliha asemel võib kasutada ka kana- või sealiha. Need võib jätta wokpannile samal ajal kui praed sparglit ja sellerit.
Soovitav on sparglit viilutada diagonaalis kuna vajab piisavalt palju küpsetusaega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga