Koostis:
- ½ kg suuri sibulaid
- ½ kg punast paprikat
- ½ kg rohelist paprikat
- ½ kg kollast kabatšokki ehk suvikõrvitsat
- ½ kg tsukiinit
- 1 tass oliiviõli
- 1/3 tassi Itaalia maitseainet
Valmistamine:
Koori sibulad ja lõika ülalt alla suurteks viiludeks (nagu on apelsini viilud). Lõika ära paprika vars ja südamik ning lõika suured viilud. Lõika ära suvikõrvitsa otsad ning lõika diagonaalis umbes 1 cm paksused viilud. Viska kõik köögiviljad suurde kaussi koos oliiviõliga ja puista üle maitseainega, puistates tükkideks sibulaviilud ja raputa/sega läbi. Pane köögiviljad väga kuumale grillile ühekihilisena ja grilli aegajalt köögivilju keerates kuni paprika on kergelt kõrvetatud ja köögiviljad on pehmed (umbes 5 minutit). Serveeri kohe. On head ka külmutatuna ning hiljem mikrolaineahjus soojendatuna.