Grillimine kabatšokk Kõik retseptid paprika tsukiini Vahemeremaad

Vahemere grillitud köögiviljad

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse

Koostis:

 Valmistamine:

Koori sibulad ja lõika ülalt alla suurteks viiludeks (nagu on apelsini viilud). Lõika ära paprika vars ja südamik ning lõika suured viilud. Lõika ära suvikõrvitsa otsad ning lõika diagonaalis umbes 1 cm paksused viilud. Viska kõik köögiviljad suurde kaussi koos oliiviõliga ja puista üle maitseainega, puistates tükkideks sibulaviilud ja raputa/sega läbi. Pane köögiviljad väga kuumale grillile ühekihilisena ja grilli aegajalt köögivilju keerates kuni paprika on kergelt kõrvetatud ja köögiviljad on pehmed (umbes 5 minutit). Serveeri kohe. On head ka külmutatuna ning hiljem mikrolaineahjus soojendatuna.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga