Kõik retseptid pitsapõhi pitsapõhi

Maisijahust pitsapõhi (õhuke)

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse

Koostis:

  • 1 tass sooja vett
  • 1/4 teelusikat soola (valikuliselt)
  • 2 ½ tassi nisujahu
  • 1 tass maisijahu
  • 1 supilusikas maisijahu
  • 2 supilusikat suhkrut või mett
  • 2 teelusikat aktiivset kuivpärmi

Valmistamine:

  1. Hoolikalt koguseid mõõtes pane kõik koostisosad peale 1 supilusika maisijahu leivamasinasse järjekorras, mis on näidatud masina kasutusjuhendis. Vali tavalise taigna programm ja vajuta start. Kui masin lõpetab võta tainas välja ja lase seista 2-3 minutit.
  2. Patsuta ja venita õrnalt tainast, et saaksid ümmarguse 35-38 cm läbimõõduga pitsapõhja. Pihusta pitsapannile küpsetusspreid ja puista peale ülejäänud 1 supilusikas maisijahu. Vajuta pitsapõhi pannile.
  3. Pitsakatte lisamisel ja küpsetamisel järgige vastavaid retsepte.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga