- Kogus: umbes 18 trühvlit
Koostis:
- 230 g toatemperatuuril sulajuustu
- 140 g valget šokolaadi
- 4 tassi tuhksuhkrut
- 1 teelusikas värsket jahvatatud ingverijuurt
- 18 keskmist värsket maasikat
- 1/4 tassi peeneks hakitud kristalliseeritud ingverit
- ½ tassi röstitud kookospähklit
- ½ tassi peeneks hakitud pistaatsiapähkleid
Valmistamine:
Sulata valge šokolaad topeltkastrulis ja lase jahtuda. Sega kokku sulajuust, suhkur ja ingver kuni muutub ühtlaselt kreemjaks massiks. Lisa sulatatud šokolaad ja sega korralikult läbi. Külmuta vähemalt 1 tund või kuni on kerge töödelda. Kasuta väikest jäätiselusikat või lusikat, et välja koukida iga maasika sisu (umbes pool maasikast). Patsuta maasikas rätikuga kuivaks. Pane kristalliseeritud ingverit igasse maasikasse. Määri juustusegu ümber iga maasika. Kata üks pool trühvlist röstitud kookospähkliga ja teine pool pistaatsiapähklitega. Pane trühvlid kommikarpi ja külmuta kuni serveerimiseni.