Lihtne kartulivorm. India retsept.
- Valmistamisaeg 40 minutit
Koostis:
- 3 suurt kartulit
- 1 punane paprika
- ½ tassi riivitud juustu
- ½ tassi leivapuru
- ½ tassi piima
- 1 punane tšillipipar, purustatud
- 2 teelusikat võid
- 1 supilusikas jahu
Valmistamine:
- Kartulid on parimad kui on keedetud ja hoitud öö läbi külmikus enne kasutamist.
- Ära koori kartuleid. Viiluta õhukesteks ümmargusteks viiludeks või riivi jämedalt.
- Eemalda paprika seemned ning viiluta õhukesteks ümmargusteks viiludeks.
- Lase mittekleepuv väiksem (ca 13cm) pann kuumaks.
- Vahepeal sega kokku riivjuust, piim leivapuru, jahu ja tšilli.
- Kui segu tundub liiga vedel siis lisa leivapuru.
- Lisa soola maitse järgi.
- Kata pann kartulitega ja peale pane paprikaviilud.
- Vala segu ühtlaselt kartuli ja paprika peale nii, et kõik kartulid oleks kaetud.
- Raputa värskelt jahvatatud musta pipart, soola ja kuumuta madalal kuumusel kuni põhi on kuldpruun.
- Keera vorm labidaga ettevaatlikult teistpidi ning kuumta ka teist külge.
- Lase võil valguda mööda panni äärt valguda kartuli vormi sisse.
- Lase ka teine külg kuldpruuniks.
- Tõsta serveerimistaldrikule ja lõiks noaga sektoriteks.
- Serveeri kuumalt.