Itaalia vorsti supp
Koostis:
- 450g Itaalia vorsti
- 1 küüslauguküüs, peeneks hakitud
- 0,4 l veiselihapuljongit
- 1 purk Itaalia stiilis hautatud tomateid (ca 400-450ml)
- 1 tass viilutatud porgandeid
- 1 purk konserveeritud ube (kuivatamata) (ca 400-450ml)
- 2 väikest tsukiinit, kuubikuteks lõigatud
- 2 tassi spinatit – loputatud ja tükkideks rebitud
- 1/4 teelusikat jahvatatud musta pipart
- 1/4 teelusikat soola
Valmistamine:
- Pruunista vorst suures kastrulis koos küüslauguga. Sega juurde puljong, tomatid ja porgandid ning maitsesta soola ja pipraga. Vähenda kuumus madalaks, kata pott kaanega ning kuumuta 15 minutit.
- Sega juurde oad koos vedelikuga ning tsukiini. Kata kaanega ning kuumuta veel 15 minutit või kuni tsukiini on pehme.
- Eemalda kastrul kuumuselt ning lisa spinat. Kata kaanega,et supp kuumutaks läbi spinatilehed. Supp on serveerimiseks valmis 5 minuti pärast.