India puding jäätisega on tervislik ja maitsev magustoit Indiast.
Koostis:
- 4 tassi piima
- 1/3 tassi kollast maisijahu
- 1/4 tassi vett
- 1/2 teelusikat ingverit
- 1/2 teelusikat kaneeli
- 1/4 tassi suhkrut
- 1/2 teelusikat soola
- 1/2 tassi melassi
Valmistamine:
Valage 3 tassi piima potti ja kuumutage keemiseni. Niisuta maisijahu 1/4 tassi veega, et vältida klompide tekkimist. Seega intensiivselt piima sisse kasutades visplit. Kuumuta 20 minutit tihti segades. Lisa maitseained ja sega korralikult. Lisa ja sega sisse melass. Valage segu võiga määritud ca 1,5 liitrisesse vormi. Valage õrnalt ülejäänud piim peale – ärge segage. Pange peale võitükk ning küpsetage 160º-165ºC kuumusega ahjus 1,5 kuni 2 tundi. Serveerige soojalt. Peale võib lisada jäätist.