30 minuti roog kabatšokk Kõik retseptid lambaliha paprika šalottsibul tomat Vahemeremaad wokiroad

Vahemere köögiviljad lambaga

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse
  • Valmistamisaeg 30 minutit
  • 4 portsjonit
  • 192 kcal, 9 g rasva, 3 g küllastunud rasvu portsjoni kohta
  • Ei sobi säilitamiseks sügavkülmas

Koostis:

Valmistamine:

  1. Lambaliha pruunistamiseks lase õli suurel paksema põhjaga pannil kuumaks. Küpseta šalottsibulaid ja lambaliha kõrgel kuumuse umbes 2-3 minutit kuni muutuvad kuldpruuniks. Lisa kabatšokk ja prae pidevalt segades 2-3 minutit kuni hakkavad pehmeks muutuma.
  2. Lisa pannille vürtsid ja raputa korralikult segamini. Seejärel lisa piprad ja küüslauk ning vähenda kuumus keskmisele tasemele ning kuumuta 4-5 minutit kuni need hakkavad pehmeks muutuma.
  3. Vala pannile lisaks köögiviljapuljong ning sega läbi. Lisa tomatid ja maitseained ning kata kaanega ning kuumuta 5-10 minutit aegajalt segades kuni köögiviljad on läbi küpsenud ja pehmed kuid veel natuke krõmpsud. Lõpuks lisa koriander ja sega läbi ning serveeri.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga