30 minuti roog Itaalia Kõik retseptid Kõrvalroad Õlis küpsetatud Pasta ja makaronitoidud Suupisted

Õlis küpsetatud raviolid pulga otsas

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse
  • 4 portsjonit
  • Valmistamisaeg 15 minutit
  • Küpsetamisaeg 10 minutit

Koostis:

  • 1 liiter toiduõli
  • 1 tass jahu
  • 2 muna, klopitud
  • 1 tass puhast leivapuru
  • ½ tassi riivitud parmesani juustu, jaga kaheks osaks
  • 2 supilusikat kuivatatud oreganot
  • 2 supilusikat kuivatatud basiilikut
  • 1 supilusikas kuivatatud tüümiani
  • 2 teelusikat küüslaugupulbrit
  • 1 teelusikas soola
  • ½ teelusikat pipart
  • 12 poest ostetud raviolit (või 20 tortellinit)

Valmistamine:

  1. Lase toiduõli potis keskmine-kõrge kuumuseni.
  2. Pane jahu ühele taldrikule ja munad teisele. Kolmandale pane segu leivapurust, 1/4 tassi parmesanist, oreganost, basiilikust, tüümianist, küüslaugupulbrist, soolast ja piprast.
  3. Viska jahukaussi pool kogust raviolisid korraga, raputa õrnalt liigne jahu maha. Kasta muna sisse ja seejärel leivapuru ja ürtide segusse. Torka kolm raviolit (või 5 tortellinit) iga varda otsa.
  4. Kui õli on saavutanud 175C kraadise temperatuuri siis torka vardad ettevaatlikult õli sisse, 2 tükki korraga ja küpseta 4-5 minutit. Kuivata paberrätikuga ja puista peale ülejäänud 1/4 tassi parmesani. Serveeri soojalt marinara kastme või pesto kõrval.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga