juuli 062012
 
 6. juuli 2012  Postitas  Lisa kommentaar
Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse
Print Friendly, PDF & Email
VN:F [1.9.22_1171]
Hinnang: 0.0/7 (0 hinnet)

Ravioli on traditsiooniline täidetud pastaroog Itaaliast

Erinevad raviolid

Serveeritakse kas puljongis või koos pastakastmega.

14. saj keskel Veneetsias pakuti raviolit roheliste kuivatatud ja hakitud ürtidega segatud munaga ja värske juustuga ning kuumutatuna puljongis. romas serveeriti raviolit keedetud kanaga. Malta ravioli täideti kohaliku lambapiimast valmistatud ricottaga.

Poes müüdava ravioli säilimisaeg on mõni nädal. Konserveeritud ravioli on täidetud kas veiseliha või juustuga ning serveeritakse tomatis, tomati-lihas või tomati-juustu kastmes.

Retseptid ravioliga

 Lisa kommentaar