Kõik retseptid tomat tomatistKreemjas tomati-basiiliku supp parmesani juustukrõpsudega Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse 4 portsjonit Koostis: 0,8 l purustatud tomateid (konserv) 2 supilusikat röstitud küüslaugu pastat 15-20 suurt basiiliku lehte, rebitud suurematek tükkideks 1½ tassi piima ½ teelusikat soola (või rohkem kui on soovi) Värskelt jahvatatud musta pipart Parmesani juustukrõpsud Valmistamine: Sega supipotis kokku tomatid, küüslaugupasta, basiilik ja piim ning pane üle keskmise kuumusega pliidile. Lase keema ning seejärel keera kohe kuumus madalaks ja kuumuta suppi 10 minutit. Keera kuumus välja ja lase supil jahtuda mõned minutid. Kasuta blenderit või saumikserit, et püreestada supp, et muutuks ühtlaselt kreemjaks. Kuumuta suppi keskmisel kuumusel, aegajalt segades kuni supp läheb kuumaks kuid mitte keema. Maitsesta soolaga ja pipraga. Serveeri supp koos parmesani juustukrõpsudega.