Lõika Parma singi lõigud pikkupidi pooleks. Mähi poolik singilõik ümber iga kammkarbi.
Torka kammkarbid metallist vardaga läbi. Eemalda varras, võta rosmariin ja eemalda selle lehed varre küljest jättes ainult tippu väikse tuti. Torka rosmariini varred läbi kammkarbi (kolm kammkarpi varre kohta).
Maitsesta kammkarpe ainult pipraga. Piserda kammkarpe õliga ja küpseta kuuma grilli peal 2 minutit iga külje pealt.
Pane garneeringu koostisosad kaussi ja sega kokku. Maitsesta soola ja pipraga. Kasuta salatilehti kammkarbi alusena ja tilguta peale värsket sidrunimahla.
Kammkarbi, chorizo (teravamaitseline suitsuvorst sealihast) ja paprika varraste valmistamiseks torka chirizo vorsti ja paprika viilud koos kahe kammkarbiga puidust varraste otsa. Maitsesta soola ja pipraga ning aseta kuumale grillile 5 minutiks ja aegajalt keerates kuni chorizo on küps.