jaan. 312014
 
 31. jaan. 2014  Postitas  Lisa kommentaar
Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse
VN:F [1.9.22_1171]
Hinnang: 5.0/7 (2 hinnet)

Lihtne pasta kastme retsept.

Koostis:lihtne pasta kaste

Valmistamine:

  1. Kuumuta suures kastrulis õli keskmise kuni kõrge kuumuseni. Lisa sibulad ja küüslauk ning kuumuta kuni muutuvad pehmeks ja läbipaistvaks, umbes 5 kuni 10 minutit. Lisa seller ja porgand ning maitsesta soola ja pipraga. Kuumuta kuni kõik juurviljad on pehmed, umbes 5 kuni 10 minutit.
  2. Lisa tomatid ja loorberilehed ning kuumuta ilma kaaneta madalal kuumusel umbes 1 tund või kuni segu muutub paksuks. Eemalda loorberilehed ja maitsesta veelkord vajadusel. Kui kaste on maitstes hapu siis lisa ilma soolata võid ühe supilusika kaupa, et maitseid tasakaalustada.
  3. Lisa ½ tomatikastet köögikombaini ning mikserda ühtlaseks seguks. Jätka samamoodi ülejäänud tomatikastmega. Serveeri koos al dente valmistatud spagettidega ning riivi peale rohkelt parmesani juustu.

NB: Kui sa ei kasuta korraga ära kogu kastet siis lase sel täielikult jahtuda ning vala see säilitusanumatesse ning võid seda säilitada sügavkülmas kuni 6 kuud.

  Üks vastus postitusele “Lihtne pasta kaste”

  1. Mõtlesin, et panen ka vähe viinerit juurde.

 Lisa kommentaar