mai 072012
 
 7. mai 2012  Postitas  Lisa kommentaar
Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse
VN:F [1.9.22_1171]
Hinnang: 0.0/7 (0 hinnet)

Koostis:

  • 450 g värsket krabiliha
  • 120 g värskeid seeni, viilutatud
  • või 1/3 liitrine tops seeni
  • 2 supilusikat võid seente pruunistamiseks
  • 2 supilusikat võid
  • 2 supilusikat jahu
  • ½ tassi piima
  • ½ tassi valget veini
  • ½ teelusikat sinepipulbrit
  • 1/4 teelusikat kuivatatud estragoni puru
  • soola ja pipart maitse järgi
  • vürtsikat kastet maitse järgi
  • 3/4 tassi leivapuru

 Valmistamine:

Eemalda krabilihalt kõva kest. Pruunista seened võis. (kui pole värsked seened siis lisa hiljem.) Lisa pannile kreemjas kaste segades kokku sulatatud või, jahu, piima, veini, sinepipulbri, estragoni, soola, pipra ja terava kastme.  Hoia pliidil 2-3 minutit seejärel lisa krabiliha ja seened. Pane see kõik küpsetuspotti, raputa peale leivapuru ja lisa peale või tükk. Küpseta ahjus 175-180C kraadi juures umbes 30 minutit ilma kaaneta. Lülita ahi välja ja kata kinni enne serveerimist. Seda rooga võib valmistada ka krevetiga või krabi ja krevetiga.

 Lisa kommentaar