mai 252012
 
 25. mai 2012  Postitas  Lisa kommentaar
Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse
Print Friendly, PDF & Email
VN:F [1.9.22_1171]
Hinnang: 0.0/7 (0 hinnet)
  •  6 portsjonit

Koostis:

Valmistamine:

  1. Loputa hirss peene sõela sees külma jooksva vee all ja kurna vesi.
  2. Pane puljong ja sool potti ning lase keema. Lisa hirss ja sega läbi ning keera kuumus madalaks. Kata pott kaanega ja kuumuta umbes 20 minutit või kuni hirsiterad on pehmed. Võta pott tulelt ja kohenda sisu kahvliga.
  3. Vahepeal pane sparglid hautamisnõusse ja aseta potti keeva vee sisse. Hauta 2-3 minutit või kuni on pehmed ja krõmpsud.
  4. Serveeri hirss koos spargliga toidu kõrval või peal.

  2 kommentaari postitusele “Hirss ja hautatud spargel”

  1. Pildil ei ole ju hirss ?!

    • Kahjuks ei ole hetkel paremat pilti võtta. Vabandan. Pildil on spargel nagu ka pildi allkiri ütleb kui hiirega peale liikuda. Esimesel võimalusel vahetan parema pildid vastu välja. Tänan märkuse eest.

 Lisa kommentaar