Hiina Kastmed Kõik retseptid krevetid Munatoidud omlett sealiha sibul wokiroad

Omlett Foo Yung

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse

Omlett Foo Yung on munaroog Hiinast.

Koostis:

  • 6 muna, korralikult klopitud
  • 1 tass peenestatud ja küpsetatud liha (seapraad, krevett, peaaegu kõik sobib)
  • 2 tassi värskeid oaidusid
  • 2 punti rohelist sibulat, hakitud
  • 1 keskmine sibul, tükeldatud
  • 1 teelusikas suhkrut
  • 1/8 teelusikat jahvatatud pipart
  • 2 supilusikat sojakastet
  • ½ tassi kanapuljongit või vett
  • toiduõli

Valmistamine:

  1. Valmista soovi korral kaste (allpool olev retsept). Kuumuta ahi 95C kraadini. Aseta kandikule ritta mitmesse kihti paberrätikud.
  2. Sega kõik koostisosad välja arvatud toiduõli kokku suuremas kausis.
  3. Kuumuta wokpann ja lisa pannile toiduõli umbes 1 cm kiht ja hoia õli taset sellisena vajadusel õli juurde lisades kui õli on koostisainetesse imendunud. Kuumuta õli keskmise kuumuseni. Sega koostisosad üles iga kord kui võtad kulbitäie omletisegu, et oleks alati võrdne osa tahket ja vedelat.
  4. Võta supikulbiga omletisegu ja vala õrnalt wokpannile. Kui esimene omlett on muutunud tahkeks tõsta see ettevaatlikult ülespoole, et teha ruumi järgmisele. Omlettide arv mida saab korraga teha sõltub panni suurusest. Kui üks pool on kuldpruun keera omlett õrnalt labidaga ümber, et teist poolt küpsetada. Kui omlett on valmis tõsta see paberiga kaetud kandikule.
  5. Hoia omlette ahjus soojas kuni kõik on serveerimiseks valmis. Serveeri koos või ilma kastmeta.

Kaste:

  • 1½ tassi kanapuljongit
  • 1 supilusikas maisitärklist
  • 2 supilusikat sojakastet
  • 1/8 teelusikat jahvatatud pipart
  • näputäis soola

Valmistamine:

Sega kõik koostisosad kokku ühte potti. Lase pliidil aeglaselt keema aegajalt segades. Kui kaste on tihkemaks muutunud keera kuumus väga madalaks, et hoida soojas kuni kasutamiseni.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga