kartulikarri
karri kartulid Kõik retseptid Taimetoidud Ühepajatoit

Kartulikarri retsept

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse

Kartulikarri retsept

  • 4 portsjonit

Koostis:

Valmistamine:

  1. Lase suures potis õli kuumaks keskmise kuumusega. Lisa potti sinepiseemned, tšillipiprad ja karrilehed. Kui sinepiseemned hakkavad pannil hüppama lisa sibulad ning pruunista segades kuni on kergelt pruunikad.
  2. Sega sisse koriander, garam masala, kurkum ja tšillipulber. Pruunista umbes minut. Lisa tomatid ning kuumuta 5 minutit.
  3. Lisa kartulid ning kuumuta õrna kuumusega ja pidevalt segades 5 minutit. Vala peale kookospiim ja 125 ml vett. Kuumuta 15-20 minutit,  kuni kartulid on pehmed. Serveeri kuumalt.

4 Comments

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga