Kartulikarri retsept
- 4 portsjonit
Koostis:
- 2 supilusikat toiduõli
- 1 teelusikas sinepiseemneid
- 2 kuivatatud punast tšillipipart
- 3 karrilehte
- 2 sibulat, hakitud
- ½ teelusikat jahvatatud korianderit
- ½ teelusikat garam masala maitsesegu
- ½ teelusikat jahvatatud kurkumi
- 1/4 teelusikat tšillipulbrit
- 2 tomatit, neljaks lõigatud
- 400 g kartuleid, lõika tükkideks
- 125 ml kookospiima
- vesi
Valmistamine:
- Lase suures potis õli kuumaks keskmise kuumusega. Lisa potti sinepiseemned, tšillipiprad ja karrilehed. Kui sinepiseemned hakkavad pannil hüppama lisa sibulad ning pruunista segades kuni on kergelt pruunikad.
- Sega sisse koriander, garam masala, kurkum ja tšillipulber. Pruunista umbes minut. Lisa tomatid ning kuumuta 5 minutit.
- Lisa kartulid ning kuumuta õrna kuumusega ja pidevalt segades 5 minutit. Vala peale kookospiim ja 125 ml vett. Kuumuta 15-20 minutit, kuni kartulid on pehmed. Serveeri kuumalt.
kas keedetud kartulid v?
Retsept ju ütleb, et kartuleid keeta kuni pehmed. U 15-20 min
Mis asi on karrileht?
Googlelda karrilehed ja saad vastuse