Guliašš supp
guljašš Kõik retseptid Saksamaa sibul veiseliha

Guljašš (supp)

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse

Guljašš (supp) saksapärane retsept. Saksa k. Gulaschsuppe.

Koostis:

  • 900 g veiseliha (lõigatud väikesteks kuubikuteks)
  • 3 supilusikat toiduõli või võid
  • 4 keskmist sibulat (hakitud)
  • 1 küüslauguküüs (peeneks hakitud)
  • 2 supilusikat paprikapulbrit
  • sool ja pipar maitse järgi
  • 1 teelusikas köömneid
  • 3 supilusikat tomatipastat
  • 1 loorberileht
  • 3 tassi vett
  • 2 tassi veiselihapuljongit
  • ½ tassi punast veini
  • 4 keksmist kartulit (kuubikuteks lõigatud)

Valmistamine:

  1. Pruunista veiselihakuubikud õlis või võis. Lisa sibulad ja küüslauk ning prae kuni sibulad muutuvad klaasjaks.
  2. Lisa paprikapulber, loorber, köömned, vesi ja puljong. Lase keema, vähenda kuumust ning kata kaanega ja kuumuta umbes 45 minutit. Lisa kartulikuubikud ja kuumuta veel umbes 45 minutit. Sega sisse tomatipasta ja punane vein. Lisa soola ja pipart maitse järgi.
  3. Enne serveerimist võta välja loorberileht.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga