guljašš Kõik retseptid õlu veiseliha

Veiseliha guljaš

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse
  • 4 portsjonit

Koostis:

  • 450 g veiseliha, lõigata kuubikuteks
  • 1 sibul, hakitud
  • 2 teelusikat päevalilleõli
  • 175 ml õlut
  • 175 ml vett
  • 50 ml tomatipüreed
  • 1 supilusiaks paprikapulbrit
  • 1/4 teelusikat soola
  • 1/4 teelusikat vürtsköömneid
  • 450 g kartuleid
  • 225 g hapukapsast
  • 2 supilusikat peterselli lehti, tükeldatud

Valmistamine:

  1. Prae pannil õli sees liha ja sibul kuni liha muutub pruuniks. Lisa õlu, vesi, tomatipüree, paprikapulber, sool ja köömned. Kata kinni ja kuumuta 1 tund ja 20-30 minutit.
  2. Lisa kartulid, nõrutamata hapukapsas ja petersell pannile. Kuumuta kaane all umbes 20 minutit kuni köögiviljad on pehmed. Eemalda kaas pannilt ja kuumuta veel 10 minutit või kuni segu muutub tihkemaks ja enamus vedelikku on aurustunud.
  3. Serveeri kuumalt koos riisiga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga