Amišid Kõik retseptid Leib

Amiši kõrvitsaleib

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse

Koostis:

  • 3 tassi suhkrut
  • 1 tass toiduõli
  • 4 muna, klopitud
  • 500 g kõrvitsapüreed
  • 3 ½ tassi jahu
  • 2/3 tassi vett
  • 2 teelusikat küpsetussoodat
  • 2 teelusikat soola (mitte alati)
  • ½ teelusikat riivitud nelki
  • 1 teelusikas kaneeli
  • 1 teelusikas nelkpipart
  • 1 teelusikas muskaatpähklit

Valmistamine:

Sega kokku suhkur, õli ja munad. Lisa kõrvitsapüree. Seejärel lisa kuivained ning lõpuks vesi. Sega kõik segamini. Vala segu kahte umbes 23x13cm võiga või mõne muu rasvainega määritud ja jahuga kaetud vormi. Küpseta 175C kraadiga umbes 1 tund. Eriti hästi maitseb sulatatud juustuga.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga