Porgandid tüümiani ja meega on tervislik kõrvalroog peolauale või jõululauale.
- 8 portsjonit
- Valmis 25 minutiga
- 73 kcal, 3g rasva, 2g küllastunud rasvu portsjoni kohta
- Ei sobi sügavkülmutada
Koostis:
- 1 kg chantenay porgandeid beebiporgandeid või väikseid mahlaseid porgandeid, koorimata, suuremad poolitatud
- 25g võid (või toiduõli)
- mõned tüümiani varred
- 1 supilusikas mett
Valmistamine:
- Pane porgandid koos või, tüümiani ja meega sügavasse praepanni. Kuumuta segades 5 minutit kuni hakkab pruunistuma.
- Vala lisaks 250 ml vett ja lase keema ning keeda kuni vesi on aurustunud ja porgandid on pehmed. Keera kuumus madalaks ning kuumuta porgandeid vaikselt ja segades kuni muutuvad pealt klaasjaks.
Variandid:
- Jäta välja tüümian ja lisa 2 teelusikat hakitud korianderit keetmise ajal.