apr. 152013
 
 15. apr. 2013  Postitas  Lisa kommentaar
Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse
Print Friendly, PDF & Email
VN:F [1.9.22_1171]
Hinnang: 1.0/7 (1 hinne)

Lihtne kartulivorm. India retsept.

  • Valmistamisaeg 40 minutitkartulivorm

Koostis:

  • 3 suurt kartulit
  • 1 punane paprika
  • ½ tassi riivitud juustu
  • ½ tassi leivapuru
  • ½ tassi piima
  • 1 punane tšillipipar, purustatud
  • 2 teelusikat võid
  • 1 supilusikas jahu

Valmistamine:

  1. Kartulid on parimad kui on keedetud ja hoitud öö läbi külmikus enne kasutamist.
  2. Ära koori kartuleid. Viiluta õhukesteks ümmargusteks viiludeks või riivi jämedalt.
  3. Eemalda paprika seemned ning viiluta õhukesteks ümmargusteks viiludeks.
  4. Lase mittekleepuv väiksem (ca 13cm) pann kuumaks.
  5. Vahepeal sega kokku riivjuust, piim leivapuru, jahu ja tšilli.
  6. Kui segu tundub liiga vedel siis lisa leivapuru.
  7. Lisa soola maitse järgi.
  8. Kata pann kartulitega ja peale pane paprikaviilud.
  9. Vala segu ühtlaselt kartuli ja paprika peale nii, et kõik kartulid oleks kaetud.
  10. Raputa värskelt jahvatatud musta pipart, soola ja kuumuta madalal kuumusel kuni põhi on kuldpruun.
  11. Keera vorm labidaga ettevaatlikult teistpidi ning kuumta ka teist külge.
  12. Lase võil valguda mööda panni äärt valguda kartuli vormi sisse.
  13. Lase ka teine külg kuldpruuniks.
  14. Tõsta serveerimistaldrikule ja lõiks noaga sektoriteks.
  15. Serveeri kuumalt.

 Lisa kommentaar