mai 272012
 
 27. mai 2012  Postitas  Lisa kommentaar
Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse
VN:F [1.9.22_1171]
Hinnang: 0.0/7 (0 hinnet)
  • 5 portsjonit.

Koostis:

Valmistamine:

  1. Kasuta angerja puhastamiseks tuhka. Hõõru angerjat tuhaga ja seejärel pese, kaks korda. Puhasta sisikonnast ja pese uuesti. Lõika 5 cm tükkideks. Sega potis kokku angerjatükid 2 tassi kookospiimaga, hakitud sibula, ingveri, sidrunimahla, soola, glutamaadi ja piprakaunaga. Lase keema ja vähenda kuumus keskmise peale 15ks minutiks. Lisa 1 tass kookospähkli kreemi ja lase 20ks sekundiks keema. Võta tulelt ja serveeri koos riisi ja finadene sojakastmega.
  2. NB: See roog on väga suure küllastanud rasva sisaldusega. Rasvasisalduse vähendamiseks võite asendada kookose kreemi kookose piimaga. Kuna roog on väga rasvane siis tuleks seda süüa harva.
Toiteväärtus portsjoni kohta:

Kaloreid 724 kcal, süsivesikuid 11 gm, rasva kokku 61 gm, rauda 3.6 mg, küllastunud rasva 39 gm, kaltsiumi 67 mg, kolesterooli 228 mg, vitamiin A 8045 IU, naatriumi 749 gm, vitamiin C 8.4 mg, proteiine 38 gm

 Lisa kommentaar