Tee ise kodus maitsvad kananagitsad (Chicken Nuggets).
- Kogus: 4-8 portsjonit
Koostis:
- 8 kanakintsu (nahk ja kondid eemaldatud)
- 1 tass petipiima
- 1 muna
- 1/4 tassi murulauku, peeneks hakitud
- 1/4 tassi riivitud parmesani juustu
- 3 supilusikat sojakastet
- ½ teelusikat küüslaugumaitselist Tabasco kastet
- 1 teelusikas soola ja 1 teelusikas pipart
- 1 tass jahu
- 3 muna, klopitud
- 2 tassi peent leivapuru
- 1 sidrun
- Õli küpsetamiseks
Valmistamine:
- Pane kana kintsud suurde kaussi ja vala üle petipiimaga. Kata kaanega ja jäta ööpäevaks külmkappi seisma. See teeb kana mahlaseks ja pehmeks.
- Nõruta petipiim ära ja võta kana tükid potist välja.
- Kasutades köögikombaini sega kokku kanatükid, muna, murulauk, parmesani juust, sojakaste, Tabasco kaste, sidruni mahl, sool ja pipar. Sega umbes minut või kuni on moodustunud ühtlane segu.
- Vormi segu umbes 3×2 cm suurusteks tükkideks.
- Pane jahu madalasse kaussi ja klopitud munad teise kaussi ning leivapuru kolmandasse kaussi.
- Kasta iga nagits jahu ja seejärel muna ning lõpuks leivapuru sisse nõnda et oleks üleni kaetud.
- Pane nagitsad väikeste portsudena kuuma õli sisse ning küpseta kuni muutuvad kuldpruuniks, umbes 5 minutit.