kananagitsad
kanaliha Kiirtoit Kõik retseptid Õlis küpsetatud Suupisted

Kananagitsad

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse

Tee ise kodus maitsvad kananagitsad (Chicken Nuggets).

  • Kogus: 4-8 portsjonit

Koostis:

  • 8 kanakintsu (nahk ja kondid eemaldatud)
  • 1 tass petipiima
  • 1 muna
  • 1/4 tassi murulauku, peeneks hakitud
  • 1/4 tassi riivitud parmesani juustu
  • 3 supilusikat sojakastet
  • ½ teelusikat küüslaugumaitselist Tabasco kastet
  • 1 teelusikas soola ja 1 teelusikas pipart
  • 1 tass jahu
  • 3 muna, klopitud
  • 2 tassi peent leivapuru
  • 1 sidrun
  • Õli küpsetamiseks

Valmistamine:

  1. Pane kana kintsud suurde kaussi ja vala üle petipiimaga. Kata kaanega ja jäta ööpäevaks külmkappi seisma. See teeb kana mahlaseks ja pehmeks.
  2. Nõruta petipiim ära ja võta kana tükid potist välja.
  3. Kasutades köögikombaini sega kokku kanatükid, muna, murulauk, parmesani juust, sojakaste, Tabasco kaste, sidruni mahl, sool ja pipar. Sega umbes minut või kuni on moodustunud ühtlane segu.
  4. Vormi segu umbes 3×2 cm suurusteks tükkideks.
  5. Pane jahu madalasse kaussi ja klopitud munad teise kaussi ning leivapuru kolmandasse kaussi.
  6. Kasta iga nagits jahu ja seejärel muna ning lõpuks leivapuru sisse nõnda et oleks üleni kaetud.
  7. Pane nagitsad väikeste portsudena kuuma õli sisse ning küpseta kuni muutuvad kuldpruuniks, umbes 5 minutit.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga