Hirss ja hautatud spargeli retsept
- 6 portsjonit
Koostis:
- 1 tass hirssi
- 2 tassi köögiviljapuljongit või vett
- 1 teelusikas meresoola
- 18 5cm pikkust sparglit
Valmistamine:
- Loputa hirss peene sõela sees külma jooksva vee all ja kurna vesi.
- Pane puljong ja sool potti ning lase keema. Lisa hirss ja sega läbi ning keera kuumus madalaks. Kata pott kaanega ja kuumuta umbes 20 minutit või kuni hirsiterad on pehmed. Võta pott tulelt ja kohenda sisu kahvliga.
- Vahepeal pane sparglid hautamisnõusse ja aseta potti keeva vee sisse. Hauta 2-3 minutit või kuni on pehmed ja krõmpsud.
- Serveeri hirss koos spargliga toidu kõrval või peal.
Pildil ei ole ju hirss ?!
Kahjuks ei ole hetkel paremat pilti võtta. Vabandan. Pildil on spargel nagu ka pildi allkiri ütleb kui hiirega peale liikuda. Esimesel võimalusel vahetan parema pildid vastu välja. Tänan märkuse eest.