Armeenia Kõik retseptid Nuudlid Riisitoidud

Armeenia pilaff

Jaga seda lehekülge või lisa järjehoidjasse
  • 8 portsjonit

Koostis:

  • 115 g võid või margariini
  • ½ tassi niitnuudleid (kiirnuudleid)
  • 2 tassi pikateralist riisi, keetmata
  • 4 tassi keedetud kuuma kanapuljongit
  • 1 teelusikas MSG (naatriumvesinikglutamaati) soovi korral
  • soola

Valmistamine:

  1. Sulata või paksupõhjalises pannis. Purusta kiirnuudlid väikesteks tükkideks ja lisa pannile ning kuumuta pidevalt segades kuni muutuvad kuldpruuniks.
  2. Lisa riis ja sega kuni riis on korralikult võiga kaetud. Lisa kuum puljong ja MSG ning maitsesta soolaga. Kuumuta kaane all madala kuumusega kuni vedelik on imendunud, umbes 25 minutit. Sega kergelt kahvliga läbi. Lase seista soojas 15 kuni 20 minutit enne serveerimist.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga